Single reizen voor alle singles

Single reizen, zijn groepsreizen voor alleenstaanden.
Wij hebben een overzicht gemaakt van de leukste groepsreizen voor singles. Voor alles singles en alle leeftijden. Of je nu een avontuurlijke single reis zoekt waarbij je kunt wandelen, zeilen of fietsen of een culturele of verre single reis zoekt, je vindt de bij jou passende single vakantie hier.
 

Tui Single Groepsreizen Jeugd


vipio dagaanbieding banner

groep vrienden op het strand

Single reizen van Tui

Vind hier een single reis van TUI.

Kras Single Reizen stond bekend om haar aantrekkelijke single reizen en weekenden. Ook binnen Nederland en Europa. Deze single groepsreizen vind je nu met een uitgebreid programma terug bij TUI.
Zowel single reizen voor de zomer als winter.

Ook voor een single wandel- of fietsweekend in Nederland, België of Frankrijk.
 


Tui Single Groepsreizen

wijnproeverij single reis

Single Reizen, Natuurlijke reizen, leuke groepsreizen voor singles.

Natuurlijk Reizen, heeft de leukste single reizen. Voor singles die van een actieve, ontspannende en super gezellige single vakantie houden. Met bestemmingen in onder andere Duitsland, Bulgarije en Engeland. Voor bijvoorbeeld eens single wandel- of fietsvakantie.

natuurlijkereizen single vakantie banner
 

Single reizen zijn vakanties voor alleenstaanden.

Hier vind je het leukste en grootste aanbod single reizen, groepsreizen en vakanties voor singles. Ook single reizen wintersport en last minute singlereizen. De meeste single vakanties zijn groepsreizen, je gaat dan met andere singles op vakantie. Boek nu een single reis jongeren, 30, 40, 45, 50, 55 of 60 plus of één van de single groepsreizen 65+. Ook voor een single weekend of single reizen jongvolwassenen.
Je kunt ook een single wandel weekend boeken, ga bijvoorbeeld lekker wandelen in de Ardennen ( België, Frankrijk, Luxemburg) of fietsen met andere vrijgezellen.
 
Hier vind je nog meer single reizen
 


fietsen in de natuur

Single reizen selectie

Wij hebben een selectie gemaakt van die reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in single reizen en in het bijzonder in groepsreizen voor singles. Ook voor single reizen hoger opgeleiden. Met een groot en divers aanbod last minute singlereizen. Of je nu een wintersport reis wilt boeken of een zomer vakantie single reis, je vindt deze gegarandeerd op deze pagina. Ook single reizen voor jongeren, 20, 30 plussers, 40 plusser, 50 en 55 plussers, 60 plussers en ouderen.


Je vindt op deze pagina onder andere single groepsreizen van Estivant Reizen, ANWB single reizen, Djoser, Koning Aap, Natuurlijk Reizen, Sawadee single reizen en anderen. Je vindt hier ook groepsreizen singles hoger opgeleiden en single reizen naar verre bestemmingen zoals Indonesië, Zuid-Afrika, Thailand en Azië. Ook groepsreizen ( in Nederland of België ) voor singles voor een weekend of lang weekend.

De single wintersport reizen zijn binnenkort boekbaar!


wintersport selfie op het terras

Single reizen Fox Reizen, gespecialiseerd in verre single groepsreizen

Fox Reizen is nu  ANWB Single Reizen. 

Een verre single reis bij ANWB Reizen boeken.

ANWB single reizen, de opvolger van Fox Reizen is één van de grootste aanbieders van ‘verre’ single groepsreizen.  Of je nu een citytrip New York wilt boeken of een rondreis binnen Europa, hier vind je vele mogelijkheden.
 

ANWB Single reizen banner

Ongedwongen, avontuurlijk en verrassend!  ANWB Reizen is al vele jaren dé specialist in groepsreizen voor alleenstaanden. Met een aanbod van meer dan 40 verre groepsreizen voor singles is er altijd wel een groepsreis bij die bij je ideale vakantiegevoel past. Fox Reizen biedt georganiseerde single groepsreizen aan naar verre bestemmingen zoals Costa Rica, Ecuador, Bali, Suriname, Canada, Jordanië, Zuid-Afrika en vele andere interessante bestemmingen. Veel van deze reizen hebben een excursieprogramma en dat maakt deze reizen voor alleenstaanden nog aantrekkelijker.
 


gezond eten bij het zwembad

Ook als je in de herfstvakantie, zomervakantie, meivakantie of met oud en nieuwe een single reis of groepsreis bij Fox Reizen wilt boeken, zijn er volop mogelijkheden. Fox Reizen heeft een forum waardoor je al vóór je vakantie in contact kunt komen met mede reisgenoten. Je kunt bij iedere single groepsreis zien hoe de samenstelling van de groep en de leeftijdsopbouw is. Zo kun je de groep uitkiezen welke het beste past bij jouw ideale vakantie. Bij Fox Reizen zijn geen wintersport single groepsreizen beschikbaar.
 


Sawadee Single Groepsreizen

Groot aanbod single reizen bij Shoestring

Single Reizen Shoestring.

Shoestring heeft een groot aanbod singlereizen en groeps rondreizen voor singles.

Zo heeft Shoestring meer dan 40 single, verre reizen in Azië, 13 in Afrika, 8 in Zuid-Amerika, 5 in Midden-Amerika, 6 in het Midden Oosten en 3 in Europa. Shoestring is met name gespecialiseerd in verre groepsreizen voor singles. Met de groots mogelijke persoonlijke invulling en vrijheid. Het thema van Shoestring is “Samen reizen en ook alleen”. Maar dan wel met gelijkgestemde medereizigers. Met aandacht voor natuur, milieu en cultuur. Reizen in een prettige en ontspannen sfeer. Kijk nu naar de bijzonder aantrekkelijke singlereizen van Shoestring en boek jouw speciale vakantie. Ook voor een last minute single vakantie met Shoestring.
 


selfie aciteve vakantie

Een avontuurlijke reis met gelijkgestemden, genieten en nieuwe vrienden maken. Dat is want de alleenstaandee reizen en groepsreizen van Shoesting zo bijzonder maakt.
Je kunt bij Shoestring géén single groepsreizen wintersport boeken, ga daarvoor naar Estivant single reizen, Cirkel Vakanties of Single Snow.  De laatste is 100 % specialist in single skivakanties.


Shoestring Single Reizen Banner

Single reizen voor single ouders

Alleenstaande ouder en single?

Ben je als alleenstaande ouder op zoek naar een leuke groepsreis? Kijk dan eens naar het aanbod van de Single Parent groepsreizen van Koning Aap op deze pagina. Zie verder onze speciale website alleenstaande ouder vakanties  waar je snel vakanties voor éénouder gezinnen met elkaar kunt vergelijken.

Of je nu een actieve 1 ouder vakantie, strandvakantie of culturele reis zoekt, je vindt deze hier. Ook unieke alleenstaandereizen voor 40, 45, 50, 55 en 60 plussers.

Eénouder gezinnen kunnen ook op wintersport. De leeftijdgrens voor meereizende kinderen is meestal 18 jaar.


Single reizen Puur en Kuur, wellness en yoga groepsreizen

Singlereizen van Puur en Kuur.

Single Friendly reizen Puur en Kuur.

Puur en Kuur organiseert wellness en kuurreizen die voor ongeveer 70 % door singles worden bezocht. Het zijn dus niet per definitie single groepsreizen. Men noemt de reizen zelf single friendly reizen. Kernwoorden van deze yoga alleenstaande reizen zijn onder andere wellness, sauna, mindfulness, thalosso, ayurveda, yoga, verwenweekend. Je kunt bij Puur en Kuur kiezen voor luxe wellness of yoga vakanties in luxe hotels maar ook verblijven in een eenvoudig hotel.


Wat maaltijden betreft, er kan gekozen worden voor bijvoorbeeld vegetarische of veganistische maaltijden, detox, ayurvedische maaltijden, allerhande diëten ( bijvoorbeeld glutenvrij ) en meer. Indien je als single deelneemt aan een wellness reis van Puur en Kuur heb je dus vele mogelijkheden. De bestemmingen bij Puur en Kuur zijn zéér divers. Van een yogaweekend aan zee in Domburg of op de Veluwe tot een yoga en wellness vakantie in Cyprus, Thailand ( yoga retreat Thailand ) , Egypte, Dubai of India.  De deelnemers aan de wellness en yoga reizen van Puur en Kuur zijn mannen en vrouwen in alle leeftijdsgroepen. Voor singles en niet singles. 

Puurenkuur Single Wellness Banner

Single reizen voor jongeren en jongvolwassenen

Single reizen voor jongvolwassenen.

Super leuke single reizen voor jongeren en jongvolwassenen, dat is wat Mambo Reizen organiseert. Reizen voor actieve singles tot ongeveer 35 jaar. Voor jongeren en jongvolwassenen die van actie, gezelligheid en het goede leven houden.  Ook voor hoog opgeleide singles.
 


stedentrip single reizen

Ook als jongere is het mogelijk een single reis te boeken. Dit is mogelijk voor jongeren vanaf ongeveer 20 jaar. Op de pagina single reizen voor jongeren vind je de organisaties waar je een dergelijke jongeren singlereis kunt boeken. Ook als je een goedkope single of last minute reis zoekt.

Kijk ook eens naar de wintersport single jongeren vakanties van Mambo!


Simi Actieve Groepsreizen Banner

Estivant, single vakanties en reizen éénoudergezinnen binnen Europa

Single reizen van Estivant.

Estivant.nl  ( single reizen en éénouder gezins reizen )
 
is één van de bekendse reisorganisaties op het gebied van single reizen, singlevakanties en éénoudergezinnen vakanties. Met meer dan 15 jaar ervaring en een uniek concept worden de single reizen en éénoudervakanties van Estivant zéér hoog gewaardeerd. Zie bijvoorbeeld het single reisprogramma Spanje.


Bij Estivant zijn de reizen tot in de puntjes verzorgd, de medewerkers en reisbegeleiders zeer gastvrij en behulpzaam en is er altijd een ontspannen sfeer. En in het geval van vakantie voor éénoudergezinnen met kids, ook de kinderen zullen zich meer dan goed vermaken. Er zijn speciale programma’s voor ouders met kids. De single en éénoudervakanties van Estivant worden gehouden binnen Europa, je kunt hier bijvoorbeeld ook met kerstmis, in de meivakantie, herfstvakantie of voorjaarsvakantie een leuke éénoudergezins vakantie of singlereis boeken. Ook voor de leukste (goedkope ) kampeervakanties! Kijk nu binnen het programma van Estivant welke single groepsreizen jou het meeste aanspreken.

Op deze website ind je nog meer informatie over Estivant, singlereizen en eenoudervakanties.
 


wandelvakantie voor singles

Single reizen Sawadee, singlevakanties voor alle leeftijdsgroepen

Sawadee, avontuurlijke reizen voor singles

Avontuurlijke single reizen Sawadee

Ook Sawadee biedt bijzonder mooie en ontspannen single vakanties en groepsreizen aan. Omdat veel jonge mensen deel willen nemen aan single reizen, heeft Sawadee speciale single groepsreizen voor 20 tot 35 jarigen. O.a. een single rondgroepsreis Peru, de Verenigde Staten, Een rondreis Indonesië en fietsvakanties in Duitsland en Frankrijk staan op het programma. Ook voor de andere single reizen probeert Sawadee groepen te vormen met ongeveer gelijke leeftijdscategorieën.


Er zijn dus ook single groeps reizen van Sawadee waar 40 +ers of 50+ers aan mee doen. Denk hierbij aan singlereizen Nepal, Birma, Nieuw Zeeland en andere prachtige bestemmingen. Indien u interesse heeft in een bepaalde single reis bij Sawadee kunt u, net zoals bij de andere reisorganisaties opvragen hoe de samenstelling van de groep ongeveer is. Zo reist u altijd met een groep in een bepaalde leeftijdscategorie. Kijk nu naar het fantastische aanbod groepsreizen en rondreizen van Sawadee.

sawadee single groepsreizen banner

Actieve single reizen met outdoor activiteiten

Houd je van actieve reizen zoals rots klimmen, kitesurfen, mountainbiken of zeilen?

Het is onder andere via Cirkel Reizen of Mambo Reizen ook mogelijk een actieve single reis met leeftijdsgenoten te boeken. Het is alleen bedoeld voor singles die wel tegen een stootje kunnen en samen met andere alleenstaanden activiteiten willen ondernemen.
Voor singles die er voor gaan en wel wat durven.
Durf jij het aan??  Mambo Reizen is er met name voor single reizen voor jongvolwassenen. Zij organiseren ook verre en avontuurlijk reizen.


Single reizen Baobab, bijzonder mooie single reizen

Baobab, super leuke single groepsreizen.

Bij de Baobab single groepsreizen voor singles en alleen reizenden staat vrijheid en ongedwongenheid voorop. Samen met een leuke groep reizen, avonturen beleven en leuke contacten opdoen, dat is zo ongeveer waar Baobab met haar single groepsreizen voor staat. Met inhoud, beleving en gezelligheid. De verre reizen van Baobab lenen zich uitstekend voor singles en niet singles. Ook als je een partner hebt ben je van harte welkom bij de “single groepsreizen van Baobab”.


Baobab is specialist in verre, bijzondere en avontuurlijke reizen. En voor alle leeftijdsgroepen. Of je nu 20, 30, 40, 60 of ouder bent, de groepsreizen van Baobab zijn geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Uiteraard is het mogelijk je in te schrijven bij een Baobab single groepsreis die het beste aansluit bij jouw eigen leeftijd. Baobab heeft in haar programma  groepsreizen staan naar onder andere Zuid-Afrika, China, Ethiopië, Kenia, Viennam en vele andere bestemmingen. Maar ook binnen Europa kun je bij Baobab reizen deelnemen aan een single groepsreis.Denk hierbij aan 8 tot 18 daagse reizen naar Armenië, Bulgarije, Lapland, Italië, Portugal of IJsland. Avontuurlijke groepsreizen met aandacht voor mens, dier en milieu!
 

single groepsreis excursie

Singlereizen met bus voor 50 plussers

50 plusser, single en zin in een groepsreis met de bus?

Singlereizen voor 50 plussers bij Effeweg.

Voor met name 50, 55 en 60 plussers worden er door Effeweg.nl bijna wekelijks single 50 + reizen met bus georganiseerd. Deze alleenstaande reizen voor 50 plussers worden zéér gewaardeerd en zijn goed betaalbaar.  Ook als je als alleenstaande 50 of 60 plusser een weekendje weg wilt met de bus, zijn er volop mogelijkheden om dat te realiseren. 


De bussen van Effeweg.nl zijn luxe touringcarbussen. Je kunt met Effeweg excursiereizen, stedentrips en diverse soorten luxe busreizen boeken. Al die reizen zijn gericht op de wat oudere vakantieganger die wil genieten van comfort en de reizen zijn bijna altijd all inclusive.  

Voor wat beteft de 50 + single busreizen van Effeweg, het programma is zéér divers.  Zo zijn er 10 daagse busreizen naar bijvoorbeeld Toscane, Kroatië, Thüringen ( = Duitsland ) maar kan je ook een 5 daagse single kerstreis voor 50 plussers naar Bad Wimpfen in Duitsland boeken.

Voor de liefhebbers van Italië, de 8 daagse 50 plus single reis naar de Dolomieten met als hoogtepunt een bezoek aan het Gardameer en Venetië is een absolute aanrader.
Fantastische all inclusive bus groepsreizen voor alle alleenstaanden van 50 +.

TUI single groepsreizen

Single reizen voor alle leeftijden, ook 50+, 55 plus en 65 +.

Voor veel vrijgezellen is het belangrijk om met een groep gelijkgestemden op reis te gaan. Hierbij gaat het niet alleen om het soort reis en reisgenoten maar zeker ook over de leeftijd deelnemers singlereizen. Vandaar dat alle single reisorganisaties singlereizen hebben samengesteld met mensen uit ( ongeveer ) dezelfde leeftijdsgroep. Leeftijdsgroepen zijn bijvoorbeeld 20 tot 30 of 35 tot 50 of 55 tot 65 jaar. Per reisorganisatie worden andere leeftijdsgrenzen en groepen gehanteerd.

Op de pagina singlereizen leeftijdsgroepen vind je een overzicht van singlereis organisaties zoals Estivant en Fox Reizen met de leeftijdsgroepen singlereizen. Zo is het eenvoudiger een reis te boeken die aansluit bij jouw leeftijd.


ANWB Single reizen banner

Koning Aap, single parent groepsreizen

Verre reis maken als alleenstaande ouder met kinderen?

Dan zijn de Koning Aap, single parent groepsreizen, wat voor jou. Koning Aap reizen verzorgt namelijk geweldige éénouder vakanties voor gezinnen met kinderen. Fantastische bestemming zoals Thailand, Bali, Noord-India, Sri Lanka, Vietnam, en Myanmar, deze één ouder groepsreizen zijn goed georganiseerd, avontuurlijk en dé manier om er heerlijk met je kind of kinderen tussenuit te gaan. Je kunt bij Koning Aap kiezen voor een reis van 15, 16, 19, 21 of 22 dagen. Lang genoeg om helemaal opgeladen weer thuis te komen. Je ontdekt, samen met je kids, nieuwe culturen, ontmoet nieuwe mensen, bezoekt tempels, natuurparken, oude steden en veel meer. Op veel van deze Single Parent reizen geldt dat deze geschikt zijn voor kinderen tot alle leeftijden en er een korting verleend wordt voor kinderen tot 12 jaar. Voor een zorgeloze en avontuurlijke vakantie met je kinderen, bezoek je nu de speciale single parent reis pagina van Koning Aap.
 

Koningaap - Groepsreizen
 

Groepsreis Australië agnes water

Yoga weekend voor singles.

Als je single bent en van yoga houdt, is een yoga weekend voor singles wellicht iets voor jou. Er zijn diverse organisaties waar je een yoga vakantie voor singles kunt boeken. Zo organiseert Puur en Kuur, single friendly yoga weekenden.  Het overgrote deel van de deelnemers aan deze weekenden is alleenstaand.
Deze yoga en wellness reizen voor singles zijn met name bedoeld voor die alleenstaanden die van yoga en spirituele activiteiten houden. Voor singles van alle leeftijden.

Een single reis met yoga is een spirituele reis die je nooit meer zult vergeten.
 


Puurenkuur Yoga Banner

Single weekenden

Single weekenden zijn korte single vakanties.

Meestal kom je aan op de verzamel locatie op vrijdagavond of zaterdagmorgen en ga je vrijdagavond weer naar huis, maar het is bij bijvoorbeeld Kras Reizen, ook mogelijk een lang single weekend te boeken. Aankomst is dan meestal vrijdag en vertrek op maandag. Je slaapt dan 3 nachten in een hotel of andere prettige accommodatie. Als je een single weekend boekt bij een reisorganisatie is deze meestal all inclusive.


Omdat veel 60 en 65 plussers ook alleenstaand zijn, komen er steeds meer mogelijkheden om buiten de weekenden om single groepsreizen te boeken. Voorbeelden zijn single wandelvakanties, wijnreizen, culturele stedentrips en andere korte single reizen.

Je kunt een single weekend boeken als je 25, 30 of 35 bent maar met name vrijgezelle 50, 55 en 60 plussers schrijven zich graag in voor een fijn weekendje weg meg gelijkgestemden.

single weekend villavibes

Singles reizen startpagina

De meest uitgebreide informatie over single reizen en vakanties vind je op de startpagina singles reizen. Hier vind je niet alleen de bekende single reisorganisaties maar ook tips voor een dagje uit, manieren om met andere singles activiteiten te ontwikkelen en (alleenstaande)  reisgenoten.  Daarnaast vind je er informatie over yoga-, wellness en groepsreizen voor singles.
 

fietsen met vriendinnen

Fysieke beperking en single?

Als je een fysieke beperking hebt en single bent, kan je je in de meeste gevallen wel opgeven voor een single vakantie. Kies bij voorkeur een groepsreis uit waarbij activiteiten niet centraal staan en informeer bij de reisorganisatie naar de overnachtingsmogelijkheden.

Als je in een hotel verblijft, kies dan een hotel uit met eventueel aangepaste voorzieningen zoals aangepast bed, verhoogd toilet, aangepaste badkamer en toegankelijk restaurant en dergelijke.  De organisatie die de betreffende reis organiseert, kan je informeren over de mogelijkheden een aangepaste vakantie te boeken. Je vindt hier meer informatie over rolstoelvakanties

vrouw in rolstoel op het strand

Last minute singlereis

Last minute op reis?

In juli of augustus een last minute singlereis boeken voor de zomervakantie of in januari een last minutes single skivakantie boeken?  Het kan allemaal via deze website.
Een last minute is, ook bij single reizen, goedkoper dan een langer vantevoren geboekte reis, het aanbod last minutes voor alleenstaanden is tegelijkertijd niet zo groot.

Boek daarom je last minute singlereis tenminste 2 weken voor je op reis gaat.
 


crusj single reizen banner

Datingsities, voor een duurzame relatie

Via een datingsite kan je de juiste partner vinden.

Ben je alleenstaand en op zoek naar een partner voor een duurzame relatie.
Op Belgische en Nederlandse datingsites hebben zich vele tienduizenden singles ingeschreven die op zoek zijn naar een levenspartner en duurzame relatie.

Maar welke datingsite in België of Nederland is voor jou nu het meest geschikt?  Hoe kan de de betere datingsites met elkaar vergelijken?
 

afvallen op vakantie

Ibiza, eiland met meerdere gezichten

Ibiza, een eiland in de Balearen, behoort tot Spanje.
Het is een eiland met meerdere gezichten en als vakantie eiland in trek bij jongeren, gepensioneerden, rustzoekers, hippies, natuurliefhebbers en spirituele mensen.

Veel mensen die een spirituele vakantie binnen Europa willen boeken, kiezen voor een verblijf in Ibiza.
Ibiza is ook in trek bij reisorganisaties die reizen voor alleenstaanden organiseren.

single reizen hoger opgeleiden

Wat maakt Ibiza nu zo bijzonder?

Is het ’t heerlijke klimaat, de ongerepte natuur?? De cultuur, vele discotheken voor jongeren of de ecologische landbouw?? Het geheim van Ibiza is de veelzijdigheid, het leven met respect voor de natuur en de vele mogelijkheden die het eiland van 575 vierkante kilometer biedt. En natuurlijk de fantastische ligging aan de Middellandse Zee. Singles die een spirituele vakantie willen boeken, Ibiza heet je welkom.


TUI Fair Travel banner