Sri Lanka, één van de mooiste eilanden maken rondreis

Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Polen, Tsjechië, Israël, India, Sri Lanka en Thailand

SNP wandelvakanties banner

Rondreis Sri Lanka?

Sri Lanka is één van de mooiste eilanden in de wereld. Als je van verre en avontuurlijke reizen houdt, moet je een rondreis Sri Lanka gemaakt hebben. En niet alleen vanwege de vriendelijke bevolking. Ook als je een vakantie met de kids wilt plannen is Sri Lanka een fantastisch avontuur. Prachtige stranden, veel cultuur, natuur, theeplantages, eindeloze vergezichten, bijzondere natuurreservaten,. Sri Lanka is een fantastisch land om een actieve rondreis te doen. Reisorganisaties zoals Sawadee, Koning Aap, NRV Reizen en Djoser hebben zich gespecialiseerd in betaalbare en avontuurlijke rondreizen Sri Lanka. Bij deze reisorganisaties kun je ook een rondreis Thailand boeken

vipio dagaanbieding banner

Ook voor een rondreis in Sri Lanka met kids of een groepsreis ( singlereis ) voor singles en één oudergezinnen. En natuurlijk, ook een wandelvakantie in Sri Lanka is fantastisch. Kortom, voor iedereen is er wel een rondreis Sri Lanka te vinden die past bij een ideale vakantie! Boek nu jouw rondreis Sri Lanka, met of zonder kids!

Shoestring, single reizen en groepsrondreizen Sri Lanka


Shoestring Avontuurlijke Groepsreizen

Als single een rondreis Sri Lanka boeken?

Hier vind je alle single reizen Sri Lanka van Shoestring.

Shoestring heeft een aantal fantastische groeps rondreizen voor Sri Lanka samengesteld en 2 bijzondere singlereizen. Bij Shoestringe is er veel aandacht voor natuur en cultuur en reis je met zo veel mogelijk persoonlijke vrijheid. Daarnaast heeft Shoestringe een aantal unieke privé rondreizen in haar veelzijdige programma opgenomen welke zeer divers zijn. Ook aan reizigers met een "smalle" portemonnee heeft Shoestring gedacht. Er is een individuele rondreis van 12 dagen in het programma Sri Lanka opgenomen welke minder dan 1.000 euro kost. Een topper en zeker een goedkope rondreis Sri Lanka te noemen.  Ook vermeldenswaardig zijn de jeepsafari’s in de verschillende wildparken. Je komt hier zeker olifanten, krokodillen, bijzondere vogels en tal van andere wilde dieren tegen. En jouw financiële bijdrage aan dit park zorgt er mede voor dat de wilde dieren beter beschermd kunnen worden. Kijk nu binnen het aanbod bijzondere groepsrondreizen en single reizen van Shoestring. Je kunt ook een single 55 plus reis bij Shoestring boeken.

Meer single reizen?? Hier vind je een overzicht van alle single reizen

Ayurveda reizen Sri Lanka


Ayurveda reis Sri Lanka maken?

Sri Lanka is samen met India de grondlegger van de ayurveda.

Je kunt in Sri Lanka dan ook fantastische ayurveda reizen boeken, ook in combinatie met een yoga vakantie of panchakarmakuur.  Dit is een intensieve kuur die je hele lichaam laat reinigen.

Puur en Kuur, de specialist in gezondheids- wellness- yoga en ayurveda vakanties, heeft een fantastisch aanbod ayurveda reizen in Sri Lanka samengesteld. Deze ayurvedareizen zijn ook prima te combineren met een rondreis door Sri Lanka.

Je vindt deze ayurveda reizen Sri Lanka hier.

Sawadee, familiereizen en rondreizen Sri Lanka

Met de kinderen op rondreis door Sri Lanka? Unieke familiereis?

Vind hier je familie rondreis Sri Lanka

Een 14 daagse familie rondreis Sri Lanka boeken?

Sawadee heeft een uniek aanbod rondreizen door Sri Lanka welke afgestemd zijn op reizen met kinderen. Deze familiereizen Sri Lanka zijn avontuurlijk én betaalbaar. Kies bijvoorbeeld voor een 16 daagse familie rondreis of een 19 daagse rondreis. Bezoek natuurparken, verblijf op de Maladiven en overnacht in comfortabele 4 of 5 sterren hotels of juist bij de bewoners zelf. Bij Sawadee boek je al een compleet verzorgde familiereis Sri Lanka voor ruim 2200 euro per persoon. Voor singles heeft Sawadee een 19 daagse groeps rondreis samengesteld met vele hoogtepunten. Het is een zeer afwisselende reis met bezoek aan de mooiste natuurparken, overnachting in 4 of 5 sterren hotels en een ontspannen afsluiting op de Maladiven. Een ideale reis om heerlijk te ontspannen en andere singles te leren kennen. Bekijk nu het aanbod rondreizen, familiereizen en single reizen van Sawadee en ontdek waarom gasten Sawadee zo hoog waarderen.

Last minute rondreis Sri Lanka

Ben je op zoek naar een goedkope rondreis Sri Lanka?  Het is wellicht een goed idee om dan eens bij de last minute rondreizen te kijken. Een last minute rondreis Sri Lanka is al snel een 30 tot 40 % goedkoper dan een regulier geboekte rondreis.  Dat geld ook voor andere rondreizen naar Azië.  Je boekt een last minute rondreis Sri Lanka tot 2 maanden voor vertrek met korting.

NRV, 10 fantastische rondreizen in Sri Lanka


Goedkope rondreis Sri Lanka bij NRV Reizen boeken.

Hier vind je de goedkoopste rondreizen Sri Lanka

NRV, specialist in verre en betaalbare rondreizen heeft een aanbod van 10 rondreizen in Sri Lanka. Onder deze ademmbenemende reizen ook een groeps rondreis. De groepsreis naar Sri Lanka is één van de goedkoopste rondreizen binnen het totale aanbod. Voor een groepsreis Sri Lanka van 17 dage, betaalt u maar 1178 euro per persoon. Dit is een speciale aanbieding van NRV Reizen. De meeste rondreizen in Sri Lanka die door NRV reizen georganiseerd worden, hebben een vast programma. U kunt echter ook een rondreis boeken naar dit mooie eiland met een eigen invulling.Het programma van deze 23 daagse rondreis Sri Lanka is zeer flexibel. En dat biedt veel mogelijkheden voor de individuele deelnemer. Natuurliefhebbers kunnen in Sri Lanka hun hart ophalen, in het programma staat onder andere een rondreis met daarin opgenomen een bezoek aan 5 verschillende natuurparken. Voor een unieke natuurvakantie in Sri Lanka.

Daarnaast maken fraaie wandelingen onderdeel uit van deze rondreis Sri Lanka.

Wellness vakantie of hotel in Sri Lanka?

Wil je op individuele basis een welness vakantie in Sri Lanka boeken en ben je op zoek naar wellness hotels? Of je nu een individuele rondreis Sri Lanka wil maken of op zoek bent naar een verzorgde wellness vakantie, je vindt de juiste informatie op onze website wellness hotels en vakanties

Yoga tijdens je vakantie in Sri Lanka?

Houd je van Yoga en zou je een rondreis Sri Lanka willen maken?

Het is ook mogelijk eenyoga vakantie Sri Lankate boeken. Bijvoorbeeld via Spa Dreams of Puur en Kuur.

Er zijn ook yoga vakanties voor alleenreizenden.

TUI Fair Travel banner