Kuuroord voor kuurreis of kuur vakanties vind je hier

Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Polen, Tsjechië, Israël, India, Sri Lanka en Thailand

SNP wandelvakanties banner

Als je een kuuroord zoekt voor bijvoorbeeld huidproblemen, psoriasis, overgewicht of een verbetering van je gezondheid en vitaliteit vind je deze hier. Ook ayurvedische kuuroorden. Je vind hier kuuroorden in Duitsland, Jordanië, Israël, Polen, Kroatië en andere landen met goede kuurmogelijkheden,.Ook voor een ayurvedische panchakarmakuur in een kuuroord of kuurhotel in Duitsland of Sri Lanka.. Voor een kuurreis of lang kuur weekend.

vipio dagaanbieding banner

Hierbij is het aanbod kuuroorden en kuur pogramma’s heel divers en bijzonder.  Of je nu zoekt naar een kuuroord in Israël of Jordanië om aan de Dode zee aan huidproblemen zoals psoriasis te kunnen werken of dat je overgewicht hebt en aan een afslank kuur wilt meedoen, de mogelijkheden zijn legio.

Ook voor een klimaat kuur in een kuur hotel met spa en binnen zwembad in Israël of Jordanië of een anti aging kuur. Jong blijven willen we tenslotte allemaal. Via de zoekbox hierboven kan je op basis van een jouw voorkeur de ideale kuur en kuuroord vinden. Of je nu een kuur in een kuuroord in Duitsland, Polen, Hongarije, Israël of Jordanië boekt, er wordt goed voor je gezorgd en de aanwezig wellness zoals spa’s en sauna’s zorgen voor de noodzakelijke ontspanning van lichaam en geeft. Wil je een advies hebben welke kuuroord in combinatie met de kuur en lichamelijk omgemak zoals huidaandoening of psoriasis het beste voor je is?  Neem via het contactformulier van deze website contact met ons op en een deskundige geeft je advies.  Veel plezier en succes bij het zoeken van jouw ideale kuuroord en kuur. 

Kuuroorden gespecialiseerd in huidproblemen en psoriasis


Met name rond de Dode Zee in Israël en Jordanië zijn er kuuroorden die gespecialiseerd zijn in de behandeling van huidproblemen zoals psoriasis. Deze klimaatreizen zijn zéér bijzonder en succesvol.  Via de zoekbox bovenaan deze pagina kan je zoeken op kuuroorden die kuurreizen aanbieden in combinatie met de vermindering of het verhelpen van huidproblemen.

Groepsreis boeken of individuele reis naar kuuroord?

Als je voor een bepaalde aandoening, bijvoorbeeld reuma, astma, psoriasis of andere huidaandoening een kuuroord zoekt, is dat soms wel best een grote stap.  Gelukkig zijn er veel mensen met dezelfde aandoending die ook willen kuren en ook een kuuroord zoeken. Zij sluiten zich veelal aan bij een groepsreis.  Als je een kuur vakantie of kuurreis als groepsreis of groepsvakantie boekt, heb je mensen om je heen die ook een bepaalde aandoening hebben en net als jij ook naar verlichting of het verhelpen van de aandoening zoals huidproblemen willen werken. De meeste kuurreizen zijn in feite dan ook groepsreizen.  Als je je inschrijft voor een dergelijke groepsreis, sta je er niet alleen voor en reis je meestal met andere gelijkgestemden naar het kuuroord, bijvoorbeeld naar een spa resort aan de Dode Zee in Israël of Jordanië. Samen een bepaalde kuur of therapie doorlopen zoals een klimaatkuur of thalasso kuur, is makkelijker dan als je het allemaal alleen moet doen.

Mindervaliden en vakantie mogelijkheden

Ook voor  mindervaliden zijn er mogelijkheden op vakantie te gaan.

Wie mindervalide is of een fysieke beperking kan zeker ook een vakantie in een kuuroord boeken. Een aantal kuuroorden en spa’s zijn goed toegankelijk voor minder validen. De ultieme vakantie is natuurlijk een vakantie aan zee. Gelukkig zijn er ook mindervaliden bungalows aan zee te huur. Deze mindervalide bungalows vind je niet alleen in Nederland, België en elders in Europa maar ook in bijvoorbeeld de Verenigde Staten.

Als je een citytrip naar New York boekt bijvoorbeeld kan je zeker ook een hotelkamer in een rolstoelvriendelijk hotel boeken. Vind hier een rolstoelvriendelijk hotel in New York

Kuuroord zoeken voor afslank vakantie?

Heb je overgewicht of wil je gewoon om een andere reden afslanken? Of wil je detoxen om te reinigen? Er worden vele programma’s en reizen aangboden om af te vallen of af te slanken. Als je een afslank vakantie wilt boeken in een kuuroord welke gespecialiseerd is in afslank- en afvalprogramma’s ga dan naar de zoekbox hierboven en klik op het thema afvallen. Je ziet dan de diverse mogelijkheden om een kuuroord te zoeken. Je kunt bijvoorbeeld een afslankkuur of detox kuur vakantie boeken in Duitsland, Portugal, Spanje, de Canarische Eilanden, Hongarije en Tsjechië.  Dit zijn allen kuuroorden binnen Europa.  Als je het verder op wilt zoeken en tegelijk een verre en avontuurlijke rondreis of wellness vakantie wilt boeken, er zijn ook fantastische kuuroorden in onder ander India, Nepal en Sri Lanka.  Daar vind je ook vele ayurveda kuuroorden ayurvedische artsen en verpleegkundigen.  De mogelijkheden ten aanzien van kuuroorden die goed thuis zijn in detox kuren, afskank kuren en die overgewicht op een verantwoorden manier zijn er legio. Ook een kuuroord met spa, zwembad en sauna.

TUI Fair Travel banner