Genieten tijdens een geheel verzorgde Fietsvakantie 2024

Fietsvakantie 2024 ? Fietsen tijdens je vakantie 2024? Goed plan! Boek bijvoorbeeld een fietsvakantie Nederland, Duitsland, Italië, Frankrijk, Ierland of Schotland. Vind hier uitgebreide informatie over fietsvakanties binnen Europa. Ook voor een fiets groepsvakantie singles

SNP wandelvakanties banner

Fietscruise vakantie Nederland

Ook erg aantrekkelijk eenfietscruise vakantie Nederlandboeken. Een fiets- en vaarvakantie binnen Nederland in een. Je kunt zo een 3, 4, 5, 6 of 7daagse fietsvakantie Nederland onder ander via ANWB Reizen of Fital boeken. Een fietsvakantie past perfect binnen de categorie duurzaam toerisme. Ook een fietsvakantie met kinderen.

vipio dagaanbieding banner


fiets langs de Bodensee

Fietsvakantie Duitsland

Indien je geen behoefte hebt aan een fietsvakantie 2024 in eigen land maar ook weer niet te ver wilt reizen, is Duitsland een geweldige bestemming voor een 7 of 14 daagse fietsvakantie. Ook mogelijk inclusief bagagevervoer en overnachting. Vind hier alle informatie over het boeken van een fietsvakantie Duitsland.


Volledig verzorgde fietsvakanties

Je kunt hier volledig verzorgde fietsvakanties boeken, zowel voor een individuele fietsvakantie met bagagevervoer als groepsfiets vakantie. Voor fietsvakanties met bagagevervoer en inclusief overnachting. Zelf je fietsreis samenstellen? Koop een kaartje bij Interrail. Je fiets kan mee in de trein. Met speciale aandacht voor fietsvakanties voor singles, gezinnen met kinderen en 40, 45, 50 en 55 plussers.


Fietsvakantie met een groep?

Een fietsvakantie kan je als groepsvakantie boeken maar ook als individuele vakantie. Er zijn ook leuke fietsvakanties voor singles en eenoudergezinnen. En ook voor 50 plussers, singles en senioren zijn fietsvakanties ideaal. Fietsvakanties zijn avontuurlijk, sportief, gezellig en duurzaam! Als je een fiets groepsvakantie met overnachting boekt, slaap je in groepsaccommodaties of hotels met voldoende privacy en faciliteiten. Er zijn ook grote vakantiehuizen waar je in kunt overnachten.

fietsvakantie groepsreis

Eigen kamer meestal mogelijk

Meestal is een eigen kamer met eigen toilet en bad mogelijk. Op deze pagina vind je onder andere fietsvakanties van de reisorganisaties Fiets-Fun, Sawadee ( fietsvakanties in verre landen ), SNP Natuurreizen, Djoser en Tui. De meeste fietsvakanties zijn inclusief overnachting en met bagagevervoer. Het is ook mogelijk een fietsvakantie Nederland te boeken inclusief bagagevervoer. Onze tip: Boek eens een fietsvakantie Drenthe, prachtige natuur en heerlijke fietsroutes.


Fietsvakanties met overnachting

Ook voor fietsvakanties met overnachting binnen Nederland, bijvoorbeeld in Zuid-Limburg, Noord-Holland, Utrecht ( Utrechtse Heuvelrug ) en Gelderland ( Veluwe ). Favoriete landen om een fietsvakantie te houden, ook voor alleenstaanden, zijn Frankrijk, Italië, Duitsland, België en Luxemburg. Kijk nu welke fietsvakantie jij het leukste vindt! Kijk op deze pagina welke unieke fietsvakantie jij zou willen boeken.

hondenfietskar lekker in de natuur

Fietsvakantie met de hond

Een fietsvakantie 2024 met de hond boeken. Je kunt zeker ook met de hond gaan fietsen tijdens je vakantie. Het kan handig zijn om tijdens je fietsvakantie met de hond van een hondenfietskar gebruik te maken. Lees hier alles over de aanschaf van de beste hondenfietskar tijdens je fietsvakantie met hond


Fietsvakantie Eigenwijze Reizen

Voor een bijzonder fietsvakantie, kijk je naar het aanbod van Eigenwijze Reizen. Voor reizigers die graag buiten de gebaande paden hun fietsvakantie binnen Europa vieren.


Fietsvakanties Eigen-Wijze Reizen

Fiets-Fun, fietsvakantie Europa

Fietsvakanties van Fiets-Fun. Fietsvakantie binnen Europa boeken? Fiets-Fun! Bijvoorbeeld een fietsvakantie met kinderen in Frankrijk, Schotland of Italië? Fiets-Fun is een van de fietsreis specialisten met fietsvakanties binnen Europa voor iedere doelgroep. Ook voor een gezins fietsvakantie of weekend. Hierbij kan een fietsvakantie, bijvoorbeeld in Drenthe of elders in Nederland, gecombineerd worden met een kampeervakantie. Dit kan ook in België, bijvoorbeeld aan de kust. Of u nu als gezin een fietsvakantie wilt boeken, als vriendengroep of als individu, de fietsvakanties van Fiets-Fun zijn geschikt voor alle doelgroepen, ook voor gezinnen met jonge kinderen.

fietsen op de Veluwe

Fietsvakanties bij Fiets-Fun in heel Europa

Behalve fietsvakanties in Nederland, kunt u bij Fiets-Fun een geheel verzorgde fietsvakantie boeken in Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Spanje of Italië. Met verblijf op een camping, vakantiehuisje of hotel. Ook buiten Europa biedt Fiets-Fun bijzondere fietsvakanties aan. Ook groepsreizen voor fietsers. Wat dacht u van een groep fietsreis Indonesië of Suriname? Het Amazone regenwoud wacht op u!


Fietsweekend Nederland boeken

Een weekendje op de fiets, sportief genieten in Nederland. Als je van sportieve weekendjes weg houdt, is een fietsweekend Nederland zeker iets voor jou. Je kunt op eigen houtje een fietsweekend boeken en zelf je hotel regelen en fietsroutes uitzoeken maar ook gaan voor een georganiseerd weekendje Nederland op de fiets. Als je kiest voor het laatst ga je zorgeloos een weekendje weg. Hotel, fiets, ontbijt en gezelschap is voor je geregeld. Ook aantrekkelijk als je single bent of 55 of 60 plusser.


Fietsrelax, meer dan 20 jaar ervaring in fietsvakanties

Specialist in fietsvakanties voor gezinnen, groeps fietsvakanties. Met meer dan 20 jaar ervaring in ontzettend leuke fietsvakanties, is Fietsrelax.nl een van de bekendste spelers als het om een complete fietsvakantie gaat. Ook voor een fietsvakantie met kinderen. Voor bijvoorbeeld een geweldige fietsvakantie in Nederland, Frankrijk of Italië. Fietsvakanties voor iedere doelgroep en vele landen binnen Europa. Of je nu tijdens je fietsvakantie wilt overnachten in een luxe hotel of wilt slapen in een kampeertent of caravan, alles kan bij Fietsrelax. Ook voor fietsgezin vakanties. Kijk nu welke goedkope of luxe fietsvakantie jou op het lijf geschreven is. Ook voor een goedkope gezins fietsvakantie in Nederland of elders in de Benelux. En, als je op het laatste moment wilt inschrijven voor een individuele fietsvakantie, bij Fietsrelax.nl kunt je in bepaalde tijden van het jaar ook een last minute fietsvakantie boeken.

fietsvakantie

Fietsvakantie SNP

Avontuurlijke fietsvakantie boeken? SNP Reizen! Fietsvakantie met routes in de natuur? SNP Natuurreizen is gespecialiseerd in natuurlijke fietsvakanties. Ook voor een unieke fietsvakantie in Nederland. SNP staat voor prachtige fietsvakanties, meestal met GPS, bagagevervoer, gedetailleerde routebeschrijvingen en verblijf in mooie en rustig gelegen accommodaties. SNP staat voor natuurreizen.


SNP fietsvakanties, met zorg

De fietsvakanties van SNP zijn met zorg uitgestippeld en brengen u op de mooiste plekjes binnen en buiten Europa. Ook voor een fantastische fietsvakantie in Nederland, bijvoorbeeld op de Veluwe.. Bij SNP kunt u fietsvakanties met kinderen boeken, mountainbike vakanties, groepsreizen en E bike fietsvakanties. Met vele bestemmingen binnen en buiten Europa. En als u een fietsvakantie wilt boeken op een topfiets. Bij SNP Natuurreizen kunt u uitstekende fietsen huren, ook E-bikes. Hieronder vindt u alle informatie over de unieke fietsvakanties van SNP. SNP Fietsvakanties. Een programma met fietsvakanties voor iedereen.


fietsvakantie avontuurlijke route

Sawadee, avontuurlijke fietsvakanties in buitenland

Avontuurlijke fietsvakanties van Sawadee Fietsvakantie boeken in ver land? Sawadee! Fietsvakantie boeken in bijvoorbeeld Zuid-Afrika, Thailand, Costa Rica, Tanzania of Sri Lanka? Sawadee avontuurlijke reizen organiseert het hele jaar door avontuurlijke fietsvakanties in het buitenland. Ook binnen Europa heeft Sawadee een uniek aanbod fietsvakanties. Wat denk je van een fietsvakantie in Spanje, Italië, Portugal, Frankrijk of Roemenië? En het is ook mogelijk om een fietsvakantie in Nederland te boeken via Sawadee. De fietsvakanties van Sawadee staan bol van genieten en avontuur. En de fietsvakanties met Nederlandse groepen worden samengesteld met Cycletours.


Voor singles

Sawadee heeft ook een uniek aanbod fietsvakanties voor singles en alleenreizenden. Kijk naar hun vakantie single fietsprogramma. Of je nu een 10 daagse of 24 daagse fietsvakantie in Frankrijk boekt, een 17 daagse fietsvakantie in Duitsland of een 35 daagse fietsvakantie in Nieuw Zeeland, de fietsvakanties van Sawadee staan voor kwaliteit, avontuur en prachtige natuur.


fietsvakantie in de natuur

Fietsvakantie Djoser

Unieke fietsvakanties van Djoser.

Fietsvakantie in Indonesië, Thailand of Marokko boeken? Djoser! Djoser organiseert behalve avontuurlijke groepsreizen ook avontuurlijke fietsvakanties. Wat dacht u van een fietsvakantie in Marokko, Costa Rica, Cuba, Sri Lanka, Indonesië, Thailand of Rusland? Djoser biedt in veel landen fantastische fietsvakanties aan. Omdat het hier om verre bestemmingen gaat, duren deze fietsvakanties al gauw 8, 9 of 10 dagen. Er zijn bij Djoser echter ook 14 en 18-daagse fietsvakanties beschikbaar, bijvoorbeeld in Cuba of de Azoren. Het is verder ook mogelijk om bij Djoser een gecombineerde fiets- en wandelvakantie te boeken, bijvoorbeeld in de Azoren.


Dichter bij huis

Indien je een fietsvakantie 2024 dichter bij huis wilt boeken, zijn er ook mogelijkheden. Wat dacht je van een 8 daagse fietsvakantie in Sardinië, of een fietsvakantie van 9 dagen in Portugal. De fietsvakanties van Djoser zijn authentiek, meestal avontuurlijk en altijd duurzaam. Ze, de fietsvakanties van Djoser, passen uistekend binnen het kader van duurzaam toerisme en duurzaam reizen. Djoser fiets – fietsreizen wereldwijd Groepsfietsreizen wereldwijd. De fietsreizen zijn geschikt voor iedereen met een goede conditie en gezondheid, die regelmatig op de fiets stapt.

fietsen op de Veluwe

Fietsvakantie Tui

We kennen TUI vooral vanwege de goedkope groepsreizen en fantastische rondreizen. Maar TUI is ook goed in single reizen, wandelvakanties en fietsvakanties. Daarnaast, voor de duurzame reiziger. TUI staat ook bekend om haar unieke Fair Travel aannbod. Tui, groot aanbod fietsvakanties heel EuropaWaarom een fietsvakantie Europa boeken via Tui? Tui is een van de grootste en bekendste reisorganisaties op het gebied van wandel groepsreizen en individuele wandelreizen. Ook op het gebied van actieve vakanties zoals fietsvakanties, wandelvakanties, zeilvakanties en wintersport reizen. Tui staat onder andere bekend vanwege haar grote aanbod goedkope vakantiehuisjes, hotels, complete reizen en vliegtickets.


Meer fietsvakanties bij TUI

Tui heeft echter ook een uniek aanbod fietsvakanties in haar reispakket. Zo kun u je bij Tui een fietsvakantie boeken in landen zoals België, Italië, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Portugal en Frankrijk. Populaire fietsvakanties van Tui zijn de 8-daagse fietsvakantie van Passau naar Wenen ( van Duitsland naar Oostenrijk ), de 7 daagse fietsvakantie langs de Bodensee ( Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland ), de 8 daagse fietsvakantie in Frankrijk en de 7 daagse fietsreis langs de Belgische kust en Brugge. Maar u kunt ook voor een leuke fietsvakantie in Nederland bij Tui terecht.

fietsen met vriendinnen

FietsFun, fiets- en kampeervakantie in een

Fietsvakantie en kamperen, ook in Nederland.

Als je een verzorgde fietsvakantie zoekt en tegelijkertijd het leuk vindt om te kamperen, moet je bij Fiets Fun zijn. Zie boven voor verdere informatie. Deze wandel- en fiets reisorganisatie heeft een ontzettende leuk aanbod fietsvakanties welke geschikt zijn voor gezinnen, vrienden, singles, vriendinnen en veel meer doelgroepen.  Met aantrekkelijke fietsvakantie bestemmingen zoals Frankrijk, België en Duitsland. Maar ook voor een leuke fiets- en kampeervakantie in Nederland. Fietsen en gezellig kamperen, een mooie formule. Tevens een aantrekkelijke manier als je een goedkope fietsvakantie en actieve kampeervakantie wilt boeken. Zelf een goedkope fietsvakantie in Nederland organiseren? Huur dan een last minute vakantiehuis Nederland, bijvoorbeeld op de Veluwe, neem je eigen fietsen mee en geniet van een extra goedkope fietsvakantie in Nederland. Een last minute vakantiehuisje kan goedkoper zijn dan kamperen.


SunWeb Actieve fietsvakanties

Sunweb, voor voordelige fietsvakanties.< We kennen Sunweb van de goedkope strandvakanties en vliegvakanties. Sunweb heeft echter ook een groot en bijzondere aanbod sportieve fiets- en tourvakanties. En zoals bij Sunweb hoort voor een lage prijs. Deze Cyling vakanties naar vele bestemmingen binnen Europa zijn geschikt voor alle fietsers met een redelijk tot goede conditie. Je kunt een goede sportfiets huren en de fietsvakantie bestemmingen zijn met de eigen auto goed bereikbaar. Voor diegenen die liever met het vliegtuig gaan, je kunt bij Sunweb ook een sunweb cycling vakantie boeken inclusief vlucht. Kijk nu welke fietsvakantie van Sunweb jou op het sportieve lijf geschreven is. Een goed overzicht van reisaanbieders voor fietsreizen vind je op fietsvakanties.net

Fietsvakanties Eigen-Wijze Reizen

Fietsvakantie met racefiets

Met de racefiets op vakantie? Een racefiets fietsvakantie 2024 boeken, is ook mogelijk. Hierbij kun je gebruik maken van je eigen racefiets of een fiets huren. Een fietsvakantie met de racefiets leent zich met name voor een individuele fietsvakantie maar het is ook mogelijk een groepswandel fietstocht of reis te boeken. Als je een avontuurlijke fietsvakantie hebt geboekt en deze met de eigen racefiets wilt doen, zorg er dan voor dat de fiets in goede conditie is en met name de remblokken of ander remsysteem in orde zijn. Je kunt zeker ook een goede, tweedehands fiets kopen.

fietsen met de hond

Waar te fietsen?

Een fietsvakantie met de racefiets in bijvoorbeeld de Alpen, Ardennen of ander heuvelachtig of bergachtig gebied vraagt om een goede en veilige racefiets, mountainbike of sportfiets. Als je met de racefiets op vakantie wilt is een sportieve fietsvakantie in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, Italië of Tsjechië een goede optie. Bagage vervoer en overnachtingen kunnen altijd door de reisorganisatie verzorgd worden. Tip: Boek een fietsvakantie in Luxemburg Ardennen. De natuur in Luxemburg is mooi. Er zijn vele mogelijkheden om er een vakantie in de natuur rond te brengen.


Fietsvakanties Zeeland

Fantastische fietsroutes liggen in Zeeland. Wie van water, vergezichten, vogels, zeilboten en fietsen houdt, moet zeker eens kijken wat Zeeland je allemaal te bieden heeft want behalve watersport vakanties is Zeeland ook een ideaal gebied voor een fietsvakantie of fietsweekend. Bijna alle fietsroutes lopen langs de kust en zo kun je niet alleen genieten van vergezichten, vogels, zeilboten en watersporters maar vooral ook van fantastische fietsroutes. Of je nu een fietsvakantie op Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Tholen of Schouwen-Duivenland boekt, fietsen is in Zeeland een uniek ervaring. Hier vind je informatie over fietsvakanties Zeeland


Last minute bungalow aan zee huren

Als je een last minute fietsvakantie wilt boeken en het fijn vindt om langs de Nederlandse Kust te fietsen, is het wellicht een overweging om een last minute bungalow aan zee te boeken. Daarbij is het een goed plan om je fietsvakantie op een autovrij Waddeneiland te boeken. Op Schiermonnikoog en Vlieland zijn geen auto’s van toeristen toegestaan. Het zijn autovrije Waddeneilanden. Heerlijk om zonder het gerond van auto’s te kunnen fietsen en genieten.


Fietsvakantie en reisverzekering

Als je een fietsvakantie hebt geboekt en geen doorlopende reisverzekering hebt lopen, is een kortlopende reisverzekering zeer aan te bevelen. Je verzekert je dan gedurende de duur van de fietsvakantie en de premie is zeer betaalbaar. Of je nu een fietsvakantie boekt in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië of elders in de wereld, als je goed verzekerd bent, maakt dat je vakantie een stuk aangenamer. Je kunt hier een reisverzekering afsluiten

fietsen in de natuur

Fietsvakantie en fiets huren

Een fiets huren voor je vakantie?? Als je zelf niet over een goede fiets, sportfiets, racefiets of mountainbike beschikt, kan je bij een aantal reisorganisaties een goede en veilige fiets huren. Zeker als je een verre reis gaat maken en het moeilijk is de eigen fiets mee te nemen, is een huurfiets ideaal. Geef bij het boeken van je fietsvakantie op dat je een fiets wilt huren. Tip: Een 2e hands fiets kopen op je vakantiebestemming kan voordeliger zijn.

Fietsvakanties Eigen-Wijze Reizen

Programma fietsvakantie zelf samenstellen

Als je niet gecharmeerd bent van een georganiseerde fietsvakantie en deze helemaal zelf wilt samenstellen, kan je natuurlijk ook zelf een fantastische fietsreis tot stand brengen. Als bijvoorbeeld zelf een fietsvakantie Frankrijk wilt regelen, is het wel verstandig de nodige fietsroute kaarten van Frankrijk te verzamelen.

Goede fietskaarten koopje bijvoorbeeld bij de ANWB of de fietsvakantie winkel. Tegenwoordig zijn er ook tal van apps waarmee je zelf eenvoudig een fietsroute kunt samenstellen, ook voor een zelf samengestelde fietsvakantie in Frankrijk.


Fietsvakantie in de Ardennen

De Ardennen zijn de ideale plek voor een fietsvakantie. Indien je zelf je reis wilt samenstellen en een vakantiehuisje in de Ardennen wilt huren, heb je vele opties. Huur bijvoorbeeld een Natuurhuisje Ardennen. Kijk voordat je een huisje in de Ardennen gaat boeken, welk gedeelte van de Ardennen de mooiste fietsroutes liggen. Het is natuurlijk heerlijk als je vanuit je vakantiehuisje zo een fietstocht kunt volgen. Veel fietsroutes in de Ardennen zijn goed gemarkeerd. Het is wel aan te raden van tevoren wat mooie fietsroutes te downloaden of een fietsroute kaart van de Ardennen te kopen. Boek een natuurhuisje in de Ardennen.

TUI Fair Travel banner